Facing

Tand facings zijn dunne kapjes  of porselein schildjes die over je tanden worden gelijmd. Het is dé oplossing als je verkleurde, scheefstaande of afgebroken tanden heeft. Heb je spleetjes tussen de tanden? Met tand facings wordt je gebit weer in balans gebracht. Je ziet er weer verzorgd uit. Met facings kun je ook kleine stand- en vormcorrecties aan de tanden aanbrengen.

Tand facings van porselein geven de meest natuurlijke uitstraling. Bovendien verkleuren tand facings van porselein niet in de loop der jaren.

Er wordt eerst een dun laagje aan de voorzijde van het tandglazuur van de tand afgeslepen. Een porseleinen facing wordt door de tandtechnicus in het tandtechnisch laboratorium vervaardigd.

Is uw gebit redelijk gezond? Dan plaatsen wij de tand facings rechtstreeks om uw tanden. Zijn uw tanden afgebroken, te klein, of ontbreken ze? Dan plaatsen wij zo nodig een kroon of een brug.

Wilt u met de facings uw tanden juist witter maken? Dan combineren wij het plaatsen van facings zonodig met een bleekbehandeling voor al uw tanden.

Het resultaat is een prachtig, stralend en natuurlijk gebit !

Veel bekende hebben zich al facings laten aanmeten: Inge de Bruijn, Catherine-Zeta Jones, Victoria Beckham, Demi Moore…

 

Download hier de PDF over facings
Bent u nieuw en wilt u graag een patiënt worden van Tandartsenpraktijk Leidsche rijn, klik dan hier
Wilt u een afspraak maken dan kunt contact opnemen met onderstaand telefoonnummer:
030 677 61 61
Onze mooie praktijk is voorzien van zeer moderne apparatuur en voorziet in alle gemakken voor onze patiënten
Voor spoedeisende behandeling buiten openingstijden kunt u onderstaande button aanklikken